Ajatult stiilne.

Norman Optika uus kampaania “Visionäärid” on austusavaldus Eesti kultuuri ja teaduse edendajatele ja teerajajatele.

Kontori- ja lähitööklaasid

Kontori- ja lähitööklaasid sobivad lugemiseks, arvutiga töötamiseks ja kõikideks muudeks töödeks või harrastusteks, mis vajavad selget lähedale nägemist. Mõned klaasitüübid sobivad ka toas ringi liikumiseks.

Kuidas hoida prille?

Silmapiir saab palju selgem, kui prill ninal hoolikalt hoitud ja armastusega puhastatud.
Väärt soovitused, et nii nägemis-, päikese-, spordi- kui ka kaitseprillid kestaksid kaua ja nende välimus püsiks pikalt veatu.

Mis on sinine valgus?

Me ärkame hommikuti oma äratuskellana toimiva telefoni peale. Töötame tunde arvuti taga, heites vahepeal pilgu veel teistelegi ekraanidele - nutitelefonile, telerile, tahvelarvutile. Ja nii iga päev.

 

Kuidas silmad „töökorras" hoida?

Täna on äärmiselt tavaline, et enamik meist vaatab päev läbi erinevaid ekraane ja nutiseadmeid. Sellest tingituna on silmade ja nägemisega seotud probleemid üha levinumad. 

Anname teile mõned lihtsad harjutused:

 

Prillide valimine e-poes

Selleks, et saaksid endale meie e-poest parima istuvusega prilliraamid valida, tuleme sulle siinkohal mõne nõuandega abiks.  

Millal on aeg nägemist kontrollida?

Tervis on meie kalleim vara, nõnda ka silmade tervis. Eriti oluline on hoolitseda oma silmade eest praegusel ajal, kus paljud teevad tööd või õpivad kodus arvuti ees. Pidev lähitöö ja suurenenud nutiseadmete kasutamine on silmadele suureks koormuseks. Kui täiskasvanud oskavad ise ära tunda, et nende nägemine või silmade tervis on muutunud, siis lapsed ei pruugi osata seda tähele panna, veel enam sellest rääkida.

Tooted 11 kuni 20 koguarvust 91

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 10