Eden Park - stiilne kollektsioon meestele

Eden Park on kuulus Prantsuse spordi– ja vabaajariiete ning aksessuaaride kaubamärk, mis on juba üle 30 aasta vana. Brändi looja oli Prantsuse ragbimängija Franck Mesnel ja bränd sai nime Aucklandis, Uus-Meremaal, paikneva kuulsa staadioni järgi.

GIGI Studios uus kollektsioon "The Way Out"

GIGI Studios prilliraamide ja päikeseprillide kollektsioon on uuenenud lausa 22 mudeliga. Avant-garde disain, 70-ndate moestiili hõnguline, kuid tänapäevases moevõtmes, rohkem kui kunagi varem on kollektsioon keskendunud detailidele. Uus disain on moderne tagasivaade klassikale, vabaduse tunnetusele, personaalsusele, mis seob mineviku, oleviku ja tuleviku, sidudes selle kokku prillidisainis - need on uue sügistalvise kollektsiooni märksõnad.

Armu või vaheta kampaania Essilori fotokroomsetele prilliklaasidele

Ostes Norman-Optikast Essilori fotokroomsed prilliklaasid, on teil õigus 30 päeva jooksul peale nende prillide kättesaamist tagastada need meie kauplusesse ja asendada läbipaistvate klaasidega, juhul kui te ei ole fotokroomsete prilliklaasidega rahul. Armu või vaheta kampaania kehtib ajavahemikul 27.07.2020 - 31.12.2020.

Taas valikus Bvlgari prilliraamid

Bvlgari näol on tegemist ühe prestiižseima juveelitoodete kaubamärgiga. Tootevalikusse kuuluvad lisaks kellad, parfüümid, prilliraamid ning päikeseprillid. 

Optilised päikeseprillid alates 97€

Päikeseprillide valimisel on sinu vajadused alati olulisimad. Kas harrastad golfi, jalgrattasõitu, sõidad palju autoga või otsid suuri moodsaid päikeseprille? Norman-Optikast saad päikeseprillidele kvaliteetsed prilliklaasid oma tugevustest ja mudelist olenemata. Meie prilliklaasidel on alati kõvapind ja peegeldusvastane kate klaasi sisepinnal ning loomulikult 100% UV-kaitse. Lisaks on võimalik valida ka polaroidklaasid. Nüüd saad optilised päikeseprillid alates 97 € ja fotokroom- ja päikeseprilliklaasid on kuni -30%!

Aeg näha kampaania

Aeg näha kampaania raames kehtib Varilux progresseeruvatele ja Eyezen lisatugevustega ühevaatelistele prilliklaasidele 100% harjumisgarantii.

Tooted 21 kuni 30 koguarvust 91

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 10