Moekalt kooli! Prillid al. 69 €

Moodsalt kooli! Norman-Optikas lai valik brändiprilliraame koos klaasidega* alates 69 eurot. Hinna sees on nii nägemise kontroll kui ka prillide valmistamine. Nägemise kontrolliks palume aeg eelnevalt broneerida. Prillide valmistamine võtab aega 1-2 päeva.

 

Uus pinnakate Satin Aktiv

Autoroolis võib peegeldustest häiritud nägemine mängida väga olulist rolli turvalisuses. Lahenduseks on Satin Aktiv peegeldumisvastane pinnakate, mis tagab häirivate peegeldusteta nägemise ööpäevaringselt.

Julbo laste päikeseprillid

Laste silmad vajavad UV-kiirguse eest enam kaitset kui täiskasvanul, kuna lapse silma optilised keskkonnad on väga läbipaistvad, pupillid suured ning kahjulikud UV-kiired pääsevad silma suuremate takistusteta.

Vespa prillid

Vespa on bränd, mis pikemat tutvustamist ei vaja. See on olnud vabaduse, nooruslikkuse ja magusa elu sümbol juba 70 aastat.

Nova päikeseprillid kuni -70%

Nova päikeseprillid on hinna ja kvaliteedi suhtelt üks parimaid võimalusi optilise päikeseprilli tellimiseks neile, kes ilma tugevusteta päikeseprillidega suve ja päikest nautida ei saa. Kuna uusi mudeleid on taas aprilliks saabumas, siis tühjendame ladu juba armsaks ja populaarseks saanud eelmisest kollektsioonist.

TRANSITIONS® XTRACTIVE® tumenevad prilliklaasid

Transitions XTRActive prilliklaasid on loodud selleks, et kaitsta sinu silmi nii ereda päikesevalguse kui ka siseruumide häiriva valgustuse eest.

Transitions XTRActive prilliklaasid on esimesed toonimuutvad prilliklaasid, mis muutuvad tumedaks ka autos. Prilliklaasid reageerivad UV – kiirgusele ja madala sagedusega nähtavale valgusele, seetõttu tumenevad nad ka autos kuni 2. kategooria tumeduseni.

Tooted 51 kuni 60 koguarvust 93

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. ...
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  6. 7
  7. 8
  8. ...
  9. 10