Kenzo - brändi lugu

Kenzo on Prantsuse luksuskaupade moemaja, mis loodi 1970.a. jaapanlasest disaineri Kenzo Takada poolt, kes sai tuntuks selle poolest, et sulandas Aasia ning Jaapani mõjutused  euroopaliku kõrgmoe asjatundlikkusega.

 

Sonia Rykiel - brändi lugu

Sonia Rykiel sündis 25.05.1930.a. Pariisi eeslinnas viielapselise pere vanima tütrena venelannast ema ja rumeenlasest isa peres. 17-aastasena alustas ta oma karjääri vitriinakende dekoreerijana. 1953.a. abiellus rõivabutiigi omaniku Sam Rykieliga.

Uus kaubamärk Norman-Optikas - BALMAIN

Balmain on Prantsuse kõrgmoe bränd, millele pani 1945. aastal aluse Pierre Balmain. 1947. aastal lisandusid parfüümid ning naiste parfüümi „Vent vert“ saatis esimene edulugu. Samal aastal esitleti ka esimest kõrgmoe kollektsiooni "Jolie Madame". 1960-70-ndatel sai "Jolie Madame" kollektsioonist Euroopa ja Hollywoodi staaride lemmikstiil.

Vaata prilliraame lähemalt siit.

Lapsed ja nägemine

Nägemine on inimesele väga oluline. Eriti hoolikas tuleb olla laste nägemise kontrollimisel, kuna lapsed üldjuhul ei tunneta oma nägemise halvenemist.

Transitions-klaasid nüüd ka grafiitrohelisena

Uudisena on turule jõudnud rohelist tooni isetumenevad prilliklaasid.

Transitions VII prilliläätsedel on nüüd lisaks hallile ja pruunile värvile olemas ka roheline toon-Crizal® Transitions® Signature™ VII Graphite Green.

Päikeseprillid sportimisel – millist värvi klaasid on sobivaimad?

See, millist värvi klaasid on päikeseprillidel sportimiseks sobivaimad, sõltub konkreetsetest keskkonna- ja valgustingimustest, mida sinu spordialaga tegelemise juures esineb kõige rohkem. Näiteks päikeseprillide klaaside värv, mis on sobivaim päikeselisel päeval võrkpalli mängides on pilvisel päeval golfi mängimiseks liiga tume.

Tooted 71 kuni 80 koguarvust 93

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. ...
  3. 6
  4. 7
  5. 8
  6. 9
  7. 10