Puidust raamidega päikeseprillid – veel üks viimase aja trend

Esimene kord, kui näed tänapäeval puust raamidega päikeseprille, võid sa mõelda, et tegu on lihtsalt ühe nipsasjakesega. Kuid kui võtad need kätte ning tunnetad ehtsa puidu soojust ja tekstuuri või prilliraamide hingesid, mida saab pingutada just täpselt sulle sobivaks, siis saad aru, et nendes päikesprillides on peidus ka midagi enamat.

Spetsiaalsed arvutiprillid vähendavad silmade kurnatust

Kui töötad arvutiga pikema aja jooksul, siis võid kogeda silmade kurnatust, hägustunud nägemist, punaseid silmi ja teisi „arvutinägemise sündroomi“ sümptomeid. See on sellepärast, et arvutiga töö nõuab silmadelt teistsugust sooritust, kui enamik teisi tegevusi.

Kuumimad trendid 2015. aasta prillimoes

Sõltumata sellest, kas oled valinud kandmiseks ülisuured aviaatori-stiilis prillid või armastad sportlikke raame - igal juhul on päikeseprillid üheks stiili väljenduse osaks.

Maailma kalleimad päikeseprillid

Mõned suhtuvad päikeseprillidesse kui hädavajalikku tarbeesemesse, teised kannavad neid oma individuaalsuse rõhutamiseks. Tihtipeale on päikeseprillid saanud kombinatsiooniks funktsionaalsusest ja moest. Kuid nende jaoks, kelle taskud on sügavad ja rahakotid paksud ning lisaks ka kerge kalduvus ekstravagantsuse poole, ei ole päikeseprillid kaugeltki ainult lihtne aksessuaar - see on sümbol, mis räägib kandja rikkusest ja sotsiaalsest staatusest. 

Päikeseprillide stiilid

Aviaator – algselt populariseeritud pilootide ja Tom Cruise´i poolt, on aviaatori stiilis päikeseprillid saanud paljude lemmikuks üle kogu maailma. Silmapaistavateks joonteks aviaatori raamidele on puhtad ja lihtsad värvid, metallraamid ja tilgakujulised klaasid.

Millised prilliraamid sobivad sinu stiiliga?

Alates kasutuselevõtust 14. sajandil on prilliraamid väga palju edasi arenenud. Algselt oli tegu ainult vahendiga, mis aitas inimestel paremini näha, nüüd on aga prillid lisaks ka moeaksessuaar.

Bally - uus kaubamärk Norman-Optikas

Bally on Šveitsi luksusfirma, mis loodi aastal 1851 Carl Franz Bally ja tema venna poolt. Algselt toodeti käsitsi jalanõusid. 1870. aastaks oli Bally tõusnud Euroopa juhtivamaks jalanõude valmistajaks. Hoolimata mehhaniseeritud tootmisest, oli nende kvaliteet luksuskauba standardiks tänu väga heale materjali kvaliteedile ning peenele viimistlusele. Tänasel päeval on Bally brändi valikus veel ka rõivad, aksessuaarid ja kotid nii naistele kui ka meestele.

UV-kiirgus ja silmad

UV-kiirgus mängib tervises olulist rolli. Selle mõjul toodab inimese nahk previtamiini D3, millest sünteesitakse D3 vitamiini. Uuringud on näidanud, et mõistliku päevitamise korral tugevneb immunsüsteem ja tõuseb füüsiline koormustaluvus ning töövõime. Probleemid ja haigused tulenevad aga liigsest UV-kiirguse mõjust.

Tooted 81 kuni 90 koguarvust 91

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. ...
  3. 6
  4. 7
  5. 8
  6. 9
  7. 10