8 märki, mis võivad lapse nägemisprobleemist märku anda

Lapseeas toimub väga oluline lapse nägemise areng. Kõik vead, mis arengus võivad tekkida, tuleb avastada juba varakult. Vaata lähemalt, millised märgid võivad lapse nägemisprobleemile viidata. Kindlasti on oluline teada, lapsega tuleb käia nägemiskontrollis silmaarsti juures 6. elukuul, uuesti 3. eluaastal ning peale kooli regulaarselt vastavalt vajadusele.

Ray-Ban nüüd müügil

Saabunud on Ray-Ban prilliraamid Rävala ning päikeseprillid Mustakivi kauplusesse.
 
Ray-Ban on USA prillibränd, mis sai kuulsaks oma “aviaator” prillidega ja tänu popikoonidele nagu Paul McCartney, Freddie Mercury või Tom Cruise, kes neid kandsid. Ray-Ban teeb prilliraame ja päikeseprille nii naistele kui meestele. 

Mis on presbüoopia?

Kas sulle tundub, et sooviksid käes oleva teksti vm lükata kaugemale, kuid käed jäävad lühikeseks? Kas oled avastanud, et arvutis ja telefonis saab panna ekraanivaate suuremaks ning päris aus olles - ilma suurenduseta jääb vaadatav ähmaseks? Kas sinu tööülesanded eeldavad sinult hästi nägemist nii kaugele kui ka lähedale, lisaks arvutiekraanile? Kui vastasid neile küsimustele jaatavalt, siis on ilmselt tegemist presbüoopiaga. Tule nägemise kontrolli ning leiame sulle mugavaks nägemiseks parima lahenduse!

Kuidas valida lapsele sobivad prillid?

Kui oled lapsevanem ja juba mõnda aega üritanud välja selgitada, millised prillid oleks sinu lapsele parimad, siis ilmselt tead juba, kui segadusttekitav võib optikapoe külastamine olla. Mitte mingil juhl ei ole siin valikust puudus.

Uus pinnakate Satin3 UV

Uus Satin3 UV  on kõige enam kriimustustele vastupidavam Satin pinnakate, millel on lisaks täiustatud UV-kaitse.

Tooted 31 kuni 40 koguarvust 91

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. ...
  8. 10